lördag 15 september 2012

Enkla hårfrisyrer att göra!


Hejhej!

Nytt inlägg här nu – om hårfrisyrer! {OBS! Jag har provat alla dessa nu och det gick rätt bra, men tänk på att ha lite extra hårsaker {hårspännen, tofsar/gummiband osv}, det kan gå lite fel, men annars går det säkert helt okej! Lycka till!}


Tjejen med flätor
SÅ HÄR GÖR DU:

Dela först håret till den benan du brukar ha {snebena, mittbena}. Sedan tar du från varje sida två bitar av ditt hår {bara lite grann} och fläta de löst.
Sedan på slutet av flätan kan du ta en genomskinlig gummiband/tofs, en som liknar din hårfärg eller bara en helt vanlig och sätta ihop med din tofs.
Dina toppar kan du antingen locka eller platta, det går bra med både och! Men om du ska locka, ta inte så många lockar, då ser det för överdrivet ut, det ska se naturligt ut!
Sedan – klart! Där har du din fina hårfrisyr nummer ett!

Det ska bli så här:

 



Flätdiademet (OBS! Ha snebena! Det går att ha mitt, men det blir lättare med sne)
SÅ HÄR GÖR DU:

Först tar du och delar upp ditt hår i en snebena. Kamma igenom och se till så att det inte finna några knutar.
Sedan tar du en liten del från den sidan med minst hår och lägger till det på andra sidan.
Efter det börjar du fläta med den delen av håret + en del av andra sidan. Det gäller bara att fläta till du kommer cirka 2-3 cm innan slutet av håret, där sätter du tofsen!
Du kan antingen ochså locka eller platta topparna (jag tycker det var finast med att locka!). Om du ska locka, ta flätlockar (vågiga)!
Klart!

Det ska bli så här:

Candice Accola

Det var allt jag hade nu! Hoppas ni gillar det och provar! 


Xoxo,
~M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera vad du tycker :)